42.000 de ieșeni au salariu nimim pe economie, la Aeroport, membri din Consiliul de Administrație încasează cu două mâini indemnizații umflate de 5000 de lei

„La Aeroportul Iași își iau zborul bani grămadă pentru stat degeaba și nimeni nu pare să fi descoperit frâna de mână!
În timp ce aproximativ 42.000 de ieșeni au salariu nimim pe economie, la Aeroport, membri din Consiliul de Administrație încasează cu două mâini indemnizații umflate de 5000 de lei, pentru o prezență ștearsă, o dată pe lună, timp de o oră.
7 persoane bine înfiletate sunt recompensate fără a face nimic, 7 persoane sunt remunerate regește, într-o instituție umbrită de lăcomia care domnește sub tutela Consiliul Județean.
USR a propus reducea acestor indemnizații, dar Costel Alexe ar vrea mai mult chiar și pentru el. De zece ori dacă se poate.
În ultimii doi ani, Aeroportul Iași a putut continua activitatea doar pentru că a primit ajutor de la Guvernul României, nu pentru performanță si management de top.
Adică a funcționat pe avarie, dar îndesând bani în buzunarul unor bine-puși, salarii nesimțite care nu au legătură cu susținerea unuia dintre cele mai vechi aeroporturi din România. Ceea ce ne face să credem că acești privilegiați care țin locul ocupat și ușa închisă în instituții, nu au venit nicio clipă să muncească, nici să producă rezultate, ci să o ducă bine de tot pe spinarea statului.” a declarat Etienne Ignat, liderul de grup al consilierilor judeteni USR Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.