Alinanta USR PLUS Pascani si-au stabilit candidatul

Fum alb la Pascani, Alianta USR PLUS au stabilit candidatul comun.

Ieri, 5 august, împreună cu colegii de la Plus Pașcani am finalizat discuțiile în vederea găsirii unei soluții optime de colaborare și așa cum era normal, discuțiile au avut un rezultat pozitiv.
Am decis împreună că vom merge pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie 2020 susținând totodată candidatul unic al Alianței USR PLUS, doamna Mioara Petrescu.

Suntem două forțe politice noi, curate și care avem aceleași idealuri, principii și obiective pentru oraș, așadadar această alianța o considerăm ca fiind un lucru firesc și o dovadă de maturitate!

Totodată la nivel central, între Uniunea Salvați România – USR și PLUS, se fac pași repezi și fermi către o fuziune, astfel că vom deveni o singură formațiune politică menită să ofere pășcanenilor șansa reală de a scăpa orașul de sub influența grupurilor de interese ce l-au ținut captiv în ultimii 30 de ani!

Ne-am înscris în USR și PLUS tocmai pentru că nu ne simțeam reprezentați de vechea clasă politică și totodată pentru că direcția în care orașul nostru merge este una greșită.
Pașcaniul are nevoie de o reîmprospătare totală în ce privește modul de a face politică, iar noi suntem pregătiți să facem această schimbare!

Împreună suntem mai puternici și mai buni! Împreună schimbăm orașul!

Hai alături de noi!

Înscriere


https://www.ro.plus/adeziune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.