Antreprenorul Radu Nechita candideaza la Consiliul local Valea Lupului din Iasi

Antreprenorul Radu Nechita candideaza la Consiliul Local Valea Lupului din partea Aliantei USR PLUS. Radu are o capacitate deosebită de ascultare, înțelegere și de găsire a soluțiilor. Mai jos este prezentarea lui pentru funcția Consilier Local al comunei Valea Lupului:
„Sunt Radu Marian Nechita și candidez la următoarele alegeri locale pentru Consiliul Local din Valea Lupului, din partea USR-PLUS.
Am 48 de ani, sunt căsătorit, cu doi copii și am absolvit Inginerie electrică și studii postuniversitare în Relații internaționale și diplomație. Locuiesc și muncesc în Valea Lupului din 2015. Sunt antreprenor din 1995, formator în management și comunicare din 2001.
Cred că scopul administrării este calitatea vieții cetățenilor, cred în transparență, în comunicare deschisă, cred într-o primărie care să respecte legea și binele comun, cu minim de birocrație, cu mijloace moderne de muncă, cu criterii de performanță clare și îmi doresc o comunitate cu copii educați, în siguranță, cu adulți informați și implicați.
Cred că Valea Lupului poate fi un exemplu de asemenea comunitate, care pășește în viitor prin educație, digitalizare, planuri urbanistice coerente, decizii pentru termen lung și dialog permanent cu cetățenii săi.
În consiliul local voi apăra aceste principii la fiecare decizie. Avem nevoie să știm că ceea ce dezvoltăm azi va fi calitativ, etic, folositor și generației de mâine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.