Cea mia buna echipa de consilieri judeteni pentru judetul Iasi

Cea mai buna lista de consilieri locali in judetul Iasi vine din partea Aliantei USR PLUS.
1. Stefan Tanasa, manager de proiecte
2. Adrian Slabu, inginer
3. Marius Ciobanu, profesor universitar
4. Etienne Ignat, inginer
5. Daniel Disca, programator IT
6. Razvan Socolov, medic, profesor universitar

Cea mai mare supriza la aceste alegeri vine din partea Aliantei USR PLUS, care a reusit un scor foarte bun, avand in vedere ca au intrat in aceste alegeri fara niciun primar sau conislier local in functie.

Alianta USR PLUS a reusit o alta performanta notabila. Au reusit sa invinga in 3 localitati: Leon Bălteanu (Mircești), Daniel Hodoroabă (Movileni) și Ciprian Grosu (Rediu).

Mesajul dat de Cosette Chichirau:
„Mulțumesc tuturor ieșenilor care ne-au acordat încrederea și votul! Nu vom irosi acest capital uriaș de încredere și speranță! Am obținut 30% în municipiul Iași, un scor excelent în fața partidelor vechi, unite împotriva noastră. Cu o treime din consilierii locali, vom putea opri abuzurile și hoția mafiei imobiliare.

Victoria politică este cea din Consiliul Local Iași și din Consiliul Județean. USR PLUS a spart sistemul și a reușit să aducă oameni noi în interiorul acestor structuri osificate. Vom aduce transparență și legalitate. Vom susține toate proiectele bune pentru ieșeni, dar ne vom opune tunurilor imobiliare, afacerilor dubioase și cheltuielilor nejustificate.

Felicitări colegilor care au intrat în Consiliile Locale și în Consiliul Județean! În special, felicitări noilor primari USRPLUS din județul Iași! Ei sunt: Leon Bălteanu (Mircești), Daniel Hodoroabă (Movileni) și Ciprian Grosu (Rediu).

Victoria de ieri nu ar fi fost posibilă fără efortul supraomenesc al unei echipe care a muncit zi și noapte să ducă mesajul nostru peste tot în Iași. Le mulțumesc candidaților noștri din întregul județ, le mulțumesc echipelor de campanie, simpatizanților și tuturor ieșenilor care au arătat că Moldova nu este cu nimic mai prejos de restul țării.

Miracolul ieșean este încă posibil.

Mergem mai departe și, atât la nivel național, cât și la nivel local, voi propune, ca și până acum, soluții constructive, voi ajuta și voi pune umărul la rezolvarea problemelor din Iași.

Mergem mai departe! Construim pe rezultatele de astăzi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.