Ciprian Paraschiv: in mandatul sau, Mihai Chirica a îngropat cinci echipe de primă ligă

„Nu am pronunțat deloc critic numele de Mihai Chirica până acum, în speranța că îl voi duce pe calea cea bună și va înțelege măcar în ceasul al 12-lea că drumul pe care a ales să meargă în sportul ieșean este falimentar.
Ultima brumă de speranță s-a risipit, așa că hai să spunem răspicat lucrurilor pe nume!
În mandatul dumnealui, Iașul a îngropat cinci echipe de primă ligă. Acum, se duce spre groapă și regele fotbal.
Asta pentru că domnul Chirica susține un Consiliu Director decrepit, cu care s-a întâlnit de nenumărate ori la palat, pe care l-a făcut să ia decizii care au aruncat clubul în haos. A rupt echipa de suporteri, de consilierii locali care nu-i sunt sub papuc, atitudinea sa inexplicabilă generând și acuze publice că e șantajabil de Adrian Ambrosie.
Eu nu am venit la Poli ca să sărut inelul, am venit să pun în practică experiența mea derulată la cel mai înalt nivel al fotbalului, în țară și Europa. Nu eu am bătut la ușă să vin la Iași, am fost chemat, coincidență, înainte de campania electorală, de domnul primar.
Am avut și reușite, și nereușite, dar, la fel ca anul trecut, salvam sigur echipa dacă eram lăsat în pace!
Acum intru în grupul unor nume imense ale fotbalului care nu au fost bune în Copou: Florin Prunea, Eugen Neagoe, Arcadie Zaporojanu (impresarul lui Mircea Lucescu), Tibor Selymes, Daniel Pancu, Andrei Cristea etc.
Domnul primar rămâne cu Adrian Ambrosie și alte persoane cu probleme majore de competență, moralitate și verticalitate, care au o singură calitate. Nu spun că împăratul este gol!” a declarat Ciprin Paraschiv intr-o postare pe retelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.