Cristian Matachi pentru comuna Holboca

Mulți prieteni, colegi, clienți m-au întrebat : Ce cauți in politica? De ce vrei sa candidezi? Nu știi ca in politica e murdărie ?

Le-am răspuns de fiecare data :
ÎMI DORESC SA SCHIMB LOCUL IN CARE TRĂIESC !

Îmi doresc sa schimb, in bine, viața oamenilor de lângă mine!

In profesia mea, in cariera mea am realizat multe lucruri durabile, de calitate: am construit ferme zootehnice, am restaurat monumente istorice, am construit obiective industriale, am dezvoltat zone rurale.

In cariera mea m-am pregătit, am muncit, am format echipe dar mai ales am clădit un nume și o reputație!

Aceasta experiența fantastica vreau sa o pun in slujba celor 18.000 de oameni din Holboca !

Am stat și m-am gândit bine la pasul asta, am cumpănit bine și am realizat ca dacă noi oamenii Cinstiti și Competenti nu intram in politica, țara noastră, comuna noastră va rămâne mult și bine pe mâna oamenilor incapabili și necinstiți .

Dacă eu, un om ce a realizat ceva semnificativ in cei peste 18 ani de activitate, nu fac pasul in fata, Comuna Holboca va rămâne la zeci de ani in urma cu aceeasi oameni ce STAU, de zeci de ani, in scaune!

Am realizat ca schimbarea vine de la oamenii ce au realizat ceva semnificativ in profesia lor, schimbarea vine de la oamenii competenti și cinstiti!

Am realizat cata nevoie are Comuna Holboca de o SCHIMBARE.

Oamenii din Holboca striga ca nu mai pot, nu mai rezista, s-au saturat, au început sa protesteze, au creat pagini sociale, au depus petiții iar in final au ieșit la VOT.

In 2019, in Comuna Holboca, 1.520 de oameni au spus AJUNGE!
Acești oameni au votat noii oameni, cel mai mare număr de voturi de la acel scrutin.

Oamenilor din Holboca le răspund: Prezent ! Am făcut un pas in fata cu toate valorile, experiența și expertiza mea pentru voi și pentru Comuna Holboca!

Asta le răspund și cunoscuților mei atunci când ma întreabă: Ce ți-a trebuit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.