Principalul gropar al clubului de fotbal este Mihai Chirica

Chirica bubuie de nervi în Consiliul Local, nu mai reușește să-și înfrâneze pornirile împotriva consilierilor locali USR PLUS. Nu are o majoritate care să îi cânte în strună, și atunci apelează la violența verbală.
„Astăzi, argumentelor civilizate ale colegului nostru Răzvan Timofciuc li s-a răspuns astfel: „nu fi nesimțit așa cum te știu eu“, „ești un istoric mincinos!“ și așa mai departe.
Pe mine nu mă mai miră ieșirile golănești ale acestui individ, iar mimarea dialogului pe care o face conjunctural nu îl ține mult.
Motivul răbufnirii? USR PLUS i-a arătat că el este principalul gropar al clubului de fotbal, iar acum încearcă să arunce vina pe oricine. S-a văzut Chirica și în ipostaza de Becali, a început să îi placă, și a făcut praf echipa de fotbal cu mâna managementului pe care el l-a pus de fiecare dată.
Acum, aceiași incompetenți de la conducerea clubului, numiți tot de Mihai Chirica, care au distrus și ultima ramură sportivă din Iași, vin cu mâna întinsă în Consiliul Local și cer bani pentru a-și acoperi găurile. Chirica și-ar dori ca toți consilierii să ridice mâna ascultători și, în rest, „să facă ciocul mic“. Asta nu mai este posibil.” a declarat Marius Bodea.
La randul sau, Ionuț Anastasiei, conslier local a postat pe facebook urmatorul mesaj: „Am votat împotriva finanțării din bani publici a clubului de fotbal Politehnica Iași. Doar în acest sezon, Primăria Iași a finanțat clubul sportiv cu 900.000 euro, deși conducerea clubului e aceeași de peste zece ani, iar echipa a dus-o din ce în ce mai rău. Investitorii fug, sponsorii se retrag, fotbaliștii nu mai joacă fotbal, iar suporterii sunt dezamăgiți.
Trebuie implementate reforme importante, iar fostul președinte a Politehnicii a venit cu un plan care conținea mai multe scenarii. Surpriză, acesta a fost demis chiar săptămâna trecută, deci planul dumnealui nu mai poate fi valabil. Principiul „las-o că merge și-așa” nu funcționează cu bani publici!
Poate vă întrebați de ce am pus imaginea cu copiii de mai jos, jucând fotbal. Ei bine, trebuie să știți că din sutele de copii care au perindat academiile de juniori, doar 2 au fost apți de joc anul acesta. A trebuit să caut o imagine pe google pentru a vedea copii jucând fotbal, deoarece academiile de juniori din Iași sunt ca și inexistente… Unde sunt banii? Pe ce s-au cheltuit banii? Sigur nu pentru viitor. Să le fie rușine tuturor celor care încurajează astfel de practici!”
Un mesaj trasmis de catre Cosette Chichirău:
„Fotbalul ieșean poate fi salvat, dar FĂRĂ Mihai Chirica și prietenii săi din conducerea clubului Politehnica!
Consiliul Director al clubului Politehnica Iași, format exclusiv din prietenii primarului Chirica, este total iresponsabil și dezinteresat de performanțele clubului. Singura preocupare a conducerii clubului este de a-și păstra salariile nesimțite și de a-i face imagine primarului Chirica.
În ciuda lipsei de performanță a clubului, toate cererile de finanțare înaintate anterior de către conducerea clubului au fost onorate de către Primăria Iași. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local de miercuri se află o nouă solicitare de finanțare înaintată de către conducerea clubului Politehnica.
În ședința comisiilor reunite ieri, în care membrii Consiliului Director s-au prezentat să susțină solicitarea de finanțare, s-a “omis” un mic detaliu: Ciprian Paraschiv nu mai este președintele clubului de o săptămână! Dar acesta s-a prezentat în ședință pentru a-și susține pledoaria despre marile planuri pe care conducerea clubului le are pentru creșterea performanței, plan în baza căruia consilierii au și votat pentru sau împotriva finanțării. Mihai Chirica a susținut finanțarea, fără să menționeze consilierilor demiterea lui Paraschiv!
Este absolut scandalos modul în care Consiliul Director s-a prezentat în ședință pentru a cere din nou bani, dar nu a avut decența de a anunța demiterea președintelui. Cum mai putem susține un astfel de management netransparent și neproductiv?
“Investițiile” în găurile negre ale Politehnicii Iași trebuie oprite. Politehnica Iași are nevoie de o conducere profesionistă, cu o viziune și un plan concret de creștere sustenabilă și performantă! Nu mai putem accepta un astfel de comportament iar primarul Mihai Chirica trebuie să se oprească în a susține investiții care nu folosesc decât propriei sale imagini și lefurilor prietenilor săi din conducerea clubului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.