Razvan Timofciuc: Critici la adresa Primariei in privinta poluarii

Intr-o interventie pe facebook, consilierul local, Razvan Timofciuc aduce critici administratiei de la Palatul Roznovanul privind stadiul poluarii din Municipiul Iasi. De mentionat ca aceste este si presedintele comisiei de Mediu din cadrul Consiliului Local al Municipiului Iasi.

Într-o emisiune la RadioHit Iasi la Anca Medeleanu, dl. primar Mihai Chirica spunea că ”ce ce poate face concret primarul pentru rezolvarea poluării? Mai nimic.”

De fiecare dată când este chestionat cu privire la nivelul ridicat de poluare din Iași, dl. Chirica aruncă vina pe alții: ieșenii care, vezi Doamne, îndrăznesc să își cumpere o mașină, Guvern, UE, adversarii din opoziție etc…dar niciodată nu are nimic să își reproșeze.

În 2018 a fost aprobat în Consiliul Local Planul de Calitate a aerului în Iași…în acest document, sunt prevăzute o serie de măsuri punctuale, cu termene clare, ce țin strict de primar și Primărie, pentru combaterea poluării.

Din 23 măsuri prevăzute în acest document, s-au implementat…13%!

Mai mult, conform unui raport emis de Observatorul Român de Sănătate, Iașul se află pe locul cinci în clasamentul eficienței împotriva poluării, din rândul orașelor mari din România, cu același punctaj obținut de București!

Așadar, atunci cînd dl. Chirica se apucă să arate cu degetul spre alții cînd vine vorba de vinovații pentru poluarea din Iași, întrebați-l CÂTE MĂSURI A IMPLEMENTAT DIN PLANUL DE CALITATE A AERULUI.

Dl. Mihai Chirica: PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS!

#OmulTăuDinPrimărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *